Påsken 2011 – kort oppsummert

25 apr

Etter en uke med påskeferie er jeg nå klar for å begynne på hverdagen igjen. Men jeg er like overrasket over hvor lite av det jeg «burde gjort» jeg har fått til på denne tiden. Jeg hadde nemlig store planer om å få gjort litt i leiligheten og i alle fall fått tatt en slags vårrengjøring. Status etter ferien er at jeg har mengder med klesvask på vent, rot «overalt», fortsatt en del uferdige prosjekter i leiligheten, ikke fått ryddet bort vinterklær og en en svært redusert saldo på konto… MEN; jeg smiler fra øre til øre – og konkluderer dermed med at ferien har vært svært vellykket! 🙂

Jeg har gjort mye moro i ferien. First up var Sensation White – et fantastisk house party der alle var kledd i hvitt og hele 22 000 dansende mennesker på Telenor Arena. Utrolig moro! Det har jo vært utrolig fint vær hele påskeuka, og med 18 grader og sol har det ikke blitt få utepils! Noe av det beste med å ha flytta til Grünerløkka er kanskje at det er så kort vei til alt, og med Olaf Ryes plass og Sofienbergparken rett utenfor døra. Herlig! Har blitt noen turer i parken i påsken og det har vært fantastisk å kjenne solen på kroppen igjen! Det er lite som slår å ligge og slappe av på et pledd i sola med god musikk og godt selskap.

Ellers var jeg også på Inferno festivalen en av dagene med en venninne. Kontrasten mellom Sensation og Inferno er rimelig drøy, men jeg likte begge deler på forskjellige måter. Jeg har jo en særdeles bred musikksmak og liker derfor både house og metal (og nesten alt som ligger i mellom)! Det har ikke blitt fullt så mye trening i ferien som jeg hadde satset på, men jeg fikk i alle fall med meg en yoga workshop i helga. For alle som er interessert i yoga anbefaler jeg å sjekke ut EightTreasuresYoga og deres side her som holder til i Vika. De tilbyr yogatrening per donasjon, dvs. man gir det man ønsker etter trening eller ingenting i det hele tatt. Fantastisk konsept, og med fantastiske yogalærere!

Ellers har jeg fått vært mye sammen med familie og venner, og det setter jeg alltid pris på. Har sagt det før, men jeg er heldig som har så flotte folk i livet mitt!

Imorgen begynner hverdagen igjen, men det gjør ingenting! Er mye morsomme ting som ligger i vente, og jeg gleder meg til alt sammen. Livet er rimelig fantastisk om dagen og da kan man ikke annet enn å nyte det, uansett om det er ferie eller jobb som gjelder. 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: